à la carte – winter 2018

 

foie gras brûlé 1992

eendenleverterrine gebrûleerd met grove peper en suiker met vinaigrette van balsamico

€ 25

 

steak tartaar 1991

tartaar van rundvlees met gehakte oester, spiegelei, saus van mayonaise en oestervocht

€ 25

 

boontjes

zacht gegaarde witte boontjes met sjalottenmousse en truffel

€ 15

 

witlof

gebakken witlof met eendenlevercrème, appelstroop en gedroogde uitjes

€ 15

 

vis van de dag

rode biet, mierikswortelcrème, cidersaus

€ 35

 

anjou duif

gebraden anjou duif met spitskool, amandeljus
en rendang olie

€ 35

 

kaas van l’Amuse

chèvrefeuille mothais, mont d’or, camembert au lait cru,
tomme aux raisins, zilte duinen en roncari blue

€ 15

 

“ bread and butter “ pudding 1989

gecarameliseerde “ bread and butter pudding “ geserveerd met vanillesaus en vanille-ijs

€ 15

 

blanc manger

amandelpudding en perencompote

€ 15

 

Heeft u een voedselallergie of dieetwens meld het on a.u.b.! Bij voorbaat dank Esther en John Halvemaan en medewerkers.

 

wijzigingen voorbehouden