à la carte

 

sla

crème van basilicum en pijnboompitten, jus van groene kruiden prei-vinaigrette, bindsla ‘ little gem’ en zee-sla ‘nori’

€ 15

 

foie gras brûlé 1992

eendenleverterrine gebrûleerd met grove peper en suiker met vinaigrette van balsamico

€ 25

 

steak tartaar 1991

tartaar van rundvlees met gehakte oester, spiegelei, saus van mayonaise en oestervocht

€ 25

 

hollandse asperges

gevuld met gerookte paling, crème van eendenlever en appelstroop

€ 20

 

hollandse asperges

met saus van cashewnoten en koriander

€ 15

 

vis van de dag

rode biet, mierikswortelcrème, cidersaus

€ 35

 

anjou duif

gebraden anjou duif, morilles, artisjok en amandel

€ 35

 

kaas

diverse boeren en ongepasteuriseerde kaas

€ 15

 

“ bread and butter “ pudding 1989

gecarameliseerde “ bread and butter pudding “ geserveerd met vanillesaus en vanille-ijs

€ 12,50

 

aardbeien

aardbeien, zachte borstplaat, yoghurt, sinaasappelsiroop en grove peper

€ 15

 

Heeft u een voedselallergie of dieetwens meld het on a.u.b.! Bij voorbaat dank Esther en John Halvemaan en medewerkers.

 

wijzigingen voorbehouden